Verde-mov

Uneori imi iese cam ciudat si prea tarziu. O constat in privirea celor din jur, incremenita pret de o clipa intr-un fel de mirare muta, undeva la limita impolitetii. Mi se intampla sa trec multe rictusuri cu vederea si asta nu dintr-o impertinenta impinsa la maximum ci pur si simplu dintr-o impertinenta pur intamplatoare explicata de numarul relativ mic de ore – in general nu mai multe de opt.

Genul de ciudatenii constatate in mirarea celor din jur le consider mana picata din cer, la urma urmei imi spun ca o lume-n nuante de gri nu poate decat sa aprecieze zbuciumul exterior la originea undei de culoare.

De cele mai multe ori iese verde cu mov si asta nu poate decat sa-mi consolideze ideea ca obsesiile ies la suprafata in cele mai neasteptate momente. Caci obsesiile mele sunt in numar de doua, cu o vaga tendinta spre mov si asta doar in ultimii ani de cand verdele s-a lasat pagubas.

In ceea ce priveste restul „ansamblul global” este de o simplicitate strigatoare la cer : blugi, din cand in cand dungi, o esarfa mov, o bluza din casmir in V si peste toate, de jur-imprejur, un usor iz de „Angel”. Si peste toate, purul hazard desemnat de intensitatea becului din hol. Uneori verde, alteori gri.

In general ii consacru un timp delimitat de alte treburi de mai mare importanta. Imbracatului. Consider ca odata stilul tamponat  restul e doar detaliu reproductibil si in timp si in spatiu: blungi, dungi, pull-over. Din cand in cand cate o mica exceptie dictata de insemnatatea vreunui moment deosebit.

In rest … Totul e o chestie de stare de spirit, omul imbraca haina si nicidecum invers.

Dovada ?

IMG_0856

Acest articol a fost scris pentru BlogalInitiative, campania DailyLook.ro.

Anunțuri

Un gând despre „Verde-mov

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s