450000

450000 … O pauza rautacioasa, penibila… O prima incercare ratata, inca o pauza, la fel de lunga, la fel de penibila, creierul intepenit intr-un fel de stare paralela, realitate imposibila, imponderabilitate in idei, imponderabilitate in cuvinte, impoderabilitate cat o pauza lunga, din ce in ce mai lunga…

Un picur scurs intr-o diagonala imperfecta, diagonala fruntii incruntate, efortul concentrarii, cifre focalizate in van … 450000 o data, 450000 de doua ori, inca o pauza, inca un picur, miros specific, acru, efort transpus in fapte, o voce pierita in spatele incercarilor irosite, 60 de urechi cu gura cascata, asteptand, sperand, cerand, exasperand. 60 de urechi irosite in asteptare, inca un picur scurs in diagonala, creier stors pe toate partile, amintiri in vrac in trei limbi straine, a patra incercare, ratata, o fereastra deschisa in ultimul moment, 10 stropi in diagonala, mov-ul esarfei devenit negru „cu atatia stropi …” griul ploii dincolo de fereastra amestecat cu griul picurilor gri, mirosul apasator al panicii, pauza din ce in ce mai jenanta, 60 de urechi devenite palnie, o secunda cat o casa, o casa cat un cartier, un cartier plin de stropi, stropi multi, stropi jenanti, aroma gri in decadere, o ultima incercare „four hundred and cinzeci de mii ” … pauza cu pauza devenita punct si de la capat „sa trecem peste?”

Minunea, sa pice minunea, patru minuni in sir indian. Un deodorant antiperspirant Gerovital H3 Fresh ! Un alt deodorant antiperspirant Gerovital H3 Sensitive ! Un al treilea deodorantdeodorant antiperspirant Gerovital H3 Sensitiv ! Un alt deodorant antiperspirant Gerovital H3 Splendide , 450000 de deodorante Farmec, o armata de produse antiperspirante Gerovital H3 prof.dr. Ana Aslan ! 

Deodorante_grup

Sa nimicim stropii unul cate unul, sa le distragem atentia in limbi straine din spatele cifrelor, sa blocam canalele sudoripare cu prospetimea de dincolo de fereastra, sa inhibăm descompunerea enzimatică umpland pauzele cu cuvinte asortate la context, sa antioxidam neuronii  creendu-le noi oportunitati „mesajul, mesajul conteaza ! „, sa scuturam esarfa mov de picurii gri, sa inchidem fereastra, sa ne privim ochi in ochi, ureche langa ureche, 60 de urechi palnie, sa trecem mai departe „so, in the next slide we adress another topic” sa ignoram evenimentul si sa ne lasam purtati de arome, dincolo de cifre, dincolo de pauze, dincolo de toate.

„Patru sute cinzeci de mii” de combinatii posibile …. „four hundred and fifty thousands amestecuri potentiale” , „quatre cents cinquante milles” de posibilitati …  Si o singura marca : FARMEC.

Acest articol a fost scris pentru  Spring SuperBlog 2014 proba Farmec.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s