Roman utopic

Superblogul din această toamna mi-l doresc si mi-l asum din start utopic, o înşiruire de întâmplări, stiluri, o mâna de personaje, un fir construit de-a lungul etapelor, teme şi stiluri, superblogul din această toamna va fi un roman în mai multe etape, o mâna de oameni probabil doi sau poate mai mult de doi.

Ştiu că nu voi câştigă căci nu pot scrie pe placul sponsorilor, nu pot respecta toate cerinţele, ştiu că dincolo de câştig va fi vorba de utopic, căci da, aş vrea să-mi văd utopicul cu ochii, etapă după etapă, element peste element, Superblogul din această toamna mă voi întâmpla etapă după etapă, mă voi depăşi sau poate nu voi depăşi decât cerinţele, am învăţat că nu-s compatibilă cu cerinţele şi regulile de tot felul fixate din start, creativitatea „mea” n-are reguli predefinite.

Superblogul din această toamnă nu va mai fi o formă de răzvrătire, nu va mai fi o înşiruire de ratări, frustrare după frustrare nu voi mai ţese altceva decât propriul roman utopic , complet decalat. Superblogul din această toamna va fi doar suportul, restul voi fi doar eu. Şi restul. Doi în plus, doi în minus, o mâna de oameni, poate doar eu, degetul, cine poate garanta finalitatea?

logo_superblog21

 

17 gânduri despre „Roman utopic

    1. Pentru ca celalalte concursuri ori nu se preteza ori nu-mi plac. De ce un concurs? Ca sa ma motiveze sa scriu in ritmul impus si pentru ca exista „acea comunitate” care ma inspira la nebunie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s