15 gânduri despre „Viața e un joc și jocul suntem noi

 1. Fiecare călătorie e frumoasă. Ultima a fost un cadou de ziua mea la Viena. Un cadou primit de la fratele meu și cumnata mea. Ei merg din două în două săptămâni la tratament. Ea, cumnata mea, face un tratament împotriva cancerului. Dar asta n-a înverșunat-o în rău. Încearcă să treacă frumos peste acest necaz și să fericească alți oameni. Necazul avut o face mai umană și profită de fiecare clipă de a sta lângă oamenii dragi ei. Asta e frumusețea călătoriilor. Să profiți cât mai mult de minunile care le vezi alături de cei dragi.

  1. Fiecare calatorie e un fel de depasire de sine. Cunosc senzatia si stiu cat de mult conteaza speranta. Evadarea. Posibilitatea evadarii. Mama mea a supravietuit cu speranta ca va mai ajunge odata la Paris.

 2. Cred ca daca ar fi sa ma apuc sa povestesc din calatorii, n-as termina într-o luna. Si daca ar fi sa scriu, as iesi la pensie, si tot as mai avea. Eu sunt o aiurita si o dezordonata, mai ales când pregatesc plecari. Odata, am pregatit doua valize pentru un concediu, si am plecat de-acasa doar cu una. Hahaha! Îti dai seama câte improvizari a trebuit sa fac, sa suplinesc lipsa… de creier! 🙂
  Bafta, Daniela, si tie, si cititorilor tai!

  1. Eu stresez la maximum cand trebuie sa plec undeva. Si plec des. Asta a fost dintotdeauna visul meu … sa plec. Deci sunt practic tot timpul stresata. Cel mai bine este atunci cand ma intorc. Starea de bine de a-ti aminti ca ai fost. Ca te-ai imbatat cu privelistea si am aranjat-o frumos intr-un colt al mintii. Si ca acolo va ramane. Multa bafta si tie !

 3. Bali pare o destinatie de vis. In ciuda stresului de care povestesti, cred ca e si un mare noroc sa poti pleca in atat de multe locuri.

 4. Nu știu cum de sărisem peste articol. Din nou mă pierd și mă regăsesc in ceea ce transmit cuvintele pe care le scrieți. M-am îndrăgostit de Bali când am văzut ,,Eat.Pray.Love” Sper să ajung acolo într-o bună zi. Minunat scris! Mult succes!

  1. Am citit cartea si, imediat dupa, am vazut filmul. Super amandoua. In Bali am ajuns din intamplare cu mult inainte. Recomand. Iti doresc sa ajungi acolo, departe ! Mult succes si tie !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s