JURNAL DE SUPERBLOG – UNEORI ÎMI DISPLAC ANUMITE CUVINTE

Simplu, scurt, fără stil. Fără asteptari. Doar adevărat.

A cincea probă, a cincea notă.

97 din 100. Locul 7. Nici un premiu. Viața e nedreaptă uneori! Și totuși mici minuni încă se mai întâmplă. Nu mă mai întreb până când căci știu. Până se vor termina.

Ziua de ieri a fost una scurtă pentru că cineva a decis să-i taie o oră. O zi scurtă cu bătaie lungă. Am urmărit aproape detașat discuțiile de pe grup legate de răspunsul unui sponsor la contestații. Detașat până am aflat că există bloggeri de chiloți care scriu despre destinații și călătorii și câștigă.photo-1499976311613-703e57dd2e53

În acel moment precis m-am simțit ciudat. Nu că aș avea o predilecție pentru chiloți – un cuvânt oarecare, nevinovat și cu rezonanță poétică – ci pentru că era vorba de cu totul și cu totul altceva ,acolo, în discuție, și noroiul aruncat pe cei de pe tușa fusese complet gratuit. “Zbang!”

Cine nu vrea să încaseze  să nu treacaă ! Pe acolo …

Se spun multe chestii ciudate pe acolo, pe grup, și cum zicea Gi, uneori e mai bine să nu fii. Sau să fii doar din când în când, între două bătăi cu noroi. Si atunci discret.

În rest numai de bine, la 22 :30 am aflat de la Mădă Lina că se dau note și că fusesem temporar pe locul 1. Ouff, bine că n-am rămas , s-ar fi dus naibii cinismul !

 

6 gânduri despre „JURNAL DE SUPERBLOG – UNEORI ÎMI DISPLAC ANUMITE CUVINTE

 1. Trend-ul cu ‘chilotii’ a plecat de la cineva care s-a autointitulat ‘blogger de chiloti’, intr-o alta discutie, legat de faptul ca de obicei scrie despre haine. Sper sa nu confund persoana. Dar aparent expresia a placut si a fost preluata mai departe, fiind vazuta, probabil, ca sintagma șoc ce lipsea de pe grup 🙂
  Oricum, primavara asta grupul de Facebook pare mult mai zen (sau mie imi pare mai zen) decat la cele 2 editii anterioare.

  1. Sa inteleg ca persoana respectiva se auto-ironiza? Mie nu mi-a placut cum suna, asa scoasa din context. In fine, cand nu urmaresti tot ce se zice acolo, e greu sa prinzi ironia. Chestia cu grupul e ca sunt mereu aceiasi care se plang, se autocompatimesc, se felicita. Editia asta interactionez rar ca-mi pare ca-s decalata complet. Cand toti iau note bune … eu nu, si invers. Deci, lipsa crasa de rezonanta.

   1. Da, a plecat de la o persoana glumeata care se autoironiza. Ca expresia a fost preluata si scoasa din context… asta e partea a doua. Legat de note, si eu ma simteam pana ieri un pic in contratimp cu restul, inca afectata de faptul ca luasem sub 90 la o proba la care toata lumea mi se parea ca are 95+. Cand colo, aflu ca am scris un cuvant cheie aiurea, minus 6 puncte. Enorm. Greseala mea, ce sa mai zic, dar macar stiu sa-mi recitesc articolele de 10 ori de acum inainte si sa incerc sa le privesc prin ochii critici ai unui juriu. Macar tehnic sa fie ok.

   2. Ah, daca nu era aceeasi persoana, e altceva. Oricum era complet aiurea comentariul acela care lasa de inteles ca bloggeri de turism trebuiau favorizati pentru ca aveau deja ca cititori, publicul tinta vizat. Nu s-ar fi justificat o asemenea abordare din partea organizatorilor care ar fi favorizat o anumita parte din concurenti. Cat despre raspunsuri la contestatii… da, si eu am invatat ca am folosit gresit o forma a unui verb si am uitat un „n” pe undeva. Mi se pare ca se exagereaza grav cu cautatul greselilor cu lupa, adica te chinui sa scrii un text fain, creativ&co, si esti depunctat la max ca ai scris doua cuvinte gresit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s