JURNAL DE SUPERBLOG – În vederea aterizării, am început coborârea

Simplu, scurt, fără stil. Fără urme de sperante. Doar adevărat.

A șasea probă, a șasea notă

93 din 100, locul 9. În vederea aterizării, am început coborârea, va rugăm atașați centurile de siguranță, ridicați măsuțele și obloanele și fiți pregătiți să vă dați pe tobogan în caz de aterizare forțată . Nu, nu e gumă, chiar ni s-a spus odată așa.

 

Zborul Paris-București, 10 minute înainte de aterizare, cer senin, nici urmă de nori, visam frumos, mulțumeam Domnului că totul decursese bine când … pam pam anunțul. În franceză si  în engleză. De jur-împrejur numai oameni fericiți, zâmbete, fețe radioase, nimeni în afară de mine nu părea să interpreteze în mod tragic mesajul. M-am gândit că ori era o problemă de limbă ori era o problemă cu mine. Nici azi nu știu ce a fost cu adevărat…

Revenind la note. Revelația privind nota de azi am avut-o la 5 minute înainte de afișarea notelor. Cum pot scrie de două ori la rând despre același zid? Asta dă dovadă de o lipsă creativitate crasă. Așa îmi trebuie dacă nu mă mai inspiră certificatele energetice. Pur și simplu, ce-i prea mult e prea mult. În afară de zid nu pot nici bătută să improvizez.

Nu contest, e vina mea. Mai sunt și zile din acestea. Se topește deodată zăpada și te trezești fără să vrei cu capul la soare.  Auch …. Arde ! Cer senin, început de primăvară, sfârșit de martie.

Unele zile încep deodată prost și continuă tot așa. Na că redevin eu. Youpi !

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s